Имам проблем с долната помпа на съединителя. В Стара Загора нямат гумички , а ми предлагат цяла помпа. Имало 3 вида . Някой да знае къде има само гумички (протече помпата долу). Не е проблем да доливам и да карам , ама ...
Известие
Collapse
No announcement yet.
Съединител
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
аз скоро сменях хидравличната помпа. новата ми излезе 43лв. съветвах се с хора които са по-добре запознати от мен и ми казаха че е по-добре да взема нова. смяната на уплътненията на старата нямало да издържи кой знае колко, но ти си решаваш. все пак всичко опира до пари.Alfa Romeo 145, 1.6 Boxer, 103bhp
Audi A3, 1.8, 125bhp
-
Първоначално публикувано от martin145аз скоро сменях хидравличната помпа. новата ми излезе 43лв. съветвах се с хора които са по-добре запознати от мен и ми казаха че е по-добре да взема нова. смяната на уплътненията на старата нямало да издържи кой знае колко, но ти си решаваш. все пак всичко опира до пари.Fiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Кви са тия скъпи помпи бре хора.Виж в СтЗ май имате магазин на Евро 07 аз от тях я взех и съм доволенFiat Idea 05" 1.9 Mjet N tuning
Lancia Ypsilon 00" 1.2 Elefantino blu
Piaggio Liberty 05" 50cc 2T
Alfa 33 1.7 16v SW-ex,Alfa 145 1.6 Boxer-ex,Alfa 146 TI-ex,Alfa 159 1.9 JTDm SW-ex
Comment
-
Първоначално публикувано от Mury_alfataПървоначално публикувано от martin145аз скоро сменях хидравличната помпа. новата ми излезе 43лв. съветвах се с хора които са по-добре запознати от мен и ми казаха че е по-добре да взема нова. смяната на уплътненията на старата нямало да издържи кой знае колко, но ти си решаваш. все пак всичко опира до пари.Alfa Romeo 145, 1.6 Boxer, 103bhp
Audi A3, 1.8, 125bhp
Comment
-
Абе за боксер или туин спарк търсиш? Защото за боксерите са по-евтини, но туин спаркса по-скъпи. Отделно при боксерите за помпите се продават гумички и не са никак скъпи. Стават дори от москвич, а за москвич са стотинки, с тях кара около 3 години.
Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд
Comment
-
Първоначално публикувано от Casapinaа колко пари ви взеха за смяната на помпата???некои да е сменял коксовия лагер на саединителя?????????тва да не е Москвич бе колега! Аксиалния лагер е въртящ се!
Mitsubishi Outlander
Mitsubishi Space Star
Daihatsu Terios
Comment
-
Първоначално публикувано от CrusaderПървоначално публикувано от Casapinaа колко пари ви взеха за смяната на помпата???некои да е сменял коксовия лагер на саединителя?????????тва да не е Москвич бе колега! Аксиалния лагер е въртящ се!
Comment
Comment